Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στάνκογλου: Διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο, για τον… Κυπραίο απ’ τις “Άγριες Μέλισσες” (pics)

Στάνκογλου: Διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο, για τον… Κυπραίο απ’ τις “Άγριες Μέλισσες” (pics)

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν αναμφίβολα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η ερμηνεία του ως… Θωμάς Κυπραίος στις “Άγριες Μέλισσες” καθήλωσε τους τηλεθατές.

Μετά το πέσιμο της αυλαίας και την ανάγκη να γεμίσει τις “μπαταρίες” του ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Θούριο Ορεστιάδας. Εκεί μένουν μόνιμα κι οι γονείς του μετά την επιστροφή τους απ’ την Αθήνα.

Ο Στάνκογλου πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και το βράδυ της Κυριακής (26.07.2020) βρέθηκε στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ορεστιάδας, όπου παρακολούθησε την τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη στην μουσική της παράσταση. Μαζί άλλωστε συμπρωταγωνίστησαν στην κινηματογραφική ταινία “Φαντασία”.

Κάποια στιγμή η λαμπερή καλλιτέχνιδα πήγε κοντά του, τον χαιρέτισε και μαζί… έφεραν κάποιες στροφές, με τον κόσμο να τους καταχειροκροτεί αποθεώνοντάς τους.

Φυσικά περιττό να τονίσουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου έγινε κυριολεκτικά… ανάρπαστος από τον κόσμο, αφού όλοι και κυρίως όλες, ήθελαν αυτόγραφο αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Κι αυτός δεν χάλασε χατίρι και χαμογελαστός (το αντίθετο στον ρόλο του ως… Κυπραίος στις “Άγριες Μέλισσες” δηλαδή) έβγαλε δεκάδες selfie.

Το πιθανότερο είναι ο σπουδαίος Εβρίτης ηθοποιός να περάσει κάποιες ημέρες διακοπών και στην αγαπημένη του Σαμοθράκη, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

πηγή: evros-news.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις