Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ανθρώπινο ράκος” ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την μικρή Αλεξία

“Ανθρώπινο ράκος” ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την μικρή Αλεξία
Το όπλο που βρήκαν οι αστυνομικοί - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

“Είναι σε κατάρρευση” λέει ο δικηγόρος του.
Του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.
Πληροφορίες ότι χειροτέρεψε το κοριτσάκι και χρειάζεται νέα επέμβαση.
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη, άσκησε ο εισαγγελέας Θηβών στον 54χρονο, από το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το άτυχο κοριτσάκι, την Κυριακή του Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο 54χρονος, που παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Λιβαδειάς.  Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Στεφανάκης είπε ότι ο 54χρονος από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της βαλλιστικής είναι σε κατάρρευση. «Είναι ένα ανθρώπινο ράκος», είπε ο Αλέξης Στεφανάκης.

«Δεν κατάλαβα ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου σφαίρα. Φοβήθηκα και δεν πήγα στην αστυνομία. Εκείνη τη μέρα πυροβολούσαν όλοι λόγω του Πάσχα. Έριχναν μπαλωθιές και βεγγαλικά. Ναι έριχνα και εγώ. Όταν έμαθα τι έχει γίνει έδωσα στο περίστροφο σε κάτι συγγενείς και το πήγαν στο σπίτι στην Αθήνα», υποστήριξε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς ο 54χρονος.

Είχε κρύψει το όπλο σε δεξαμενή πετρελαίου!

Το μεσημέρι έγινε γνωστό, ότι το όπλο του 54χρονου, είναι αυτό από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το παιδί. Ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου και κάτοικος της Αθήνας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του, όπου βρέθηκε κι ένα όπλο που είχε παράνομα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, το όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του, σε περιοχή της Αττικής, κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου. Πρόκειται για περίστροφο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα στο χωριό Λεοντάρι στη Βοιωτία. Μαζί με άλλους φέρονται να έριχναν μπαλωθιές και βεγγαλικά την περασμένη Κυριακή…

Η μάχη της μικρούλας να κρατηθεί στη ζωή

Την ίδια ώρα, το άτυχο κοριτσάκι, προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανό, στην εντατική του Παίδων.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού, που παραμένει διασωληνωμένο και κάνει συνεχώς σε εξετάσεις, καθώς δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες απόψε, έλεγαν ότι η υγεία της μικρής επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να κάνει νέα χειρουργική επέμβαση…

Έτσι κι αλλιώς, οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι τα πρώτα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Με πληροφορίες: skai

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις