Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δομοκός: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές με τέσσερις τραυματίες

Δομοκός: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές με τέσσερις τραυματίες

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Α1 πτέρυγα των Φυλακών Δομοκού. Τέσσερα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το απόγευμα της Παρασκευής (29.11.2019), είχαμε σύρραξη μεταξύ Αλγερινών και Μαροκινών κρατουμένων, ενώ σε κάποια φάση της συμπλοκής πήραν μέρος και Αλβανοί κρατούμενοι, αφού ανακατεύτηκε σχεδόν η μισή πτέρυγα της Φυλακής!

Αποτέλεσμα είναι τέσσερα τουλάχιστον άτομα να τραυματιστούν πιθανότατα από αυτοσχέδιο μαχαίρι και τα τρία εξ αυτών να διακομιστούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού. Μάλιστα οι δύο τραυματίες συνοδεία γιατρού, προωθήθηκαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με την κατάσταση του ενός να είναι σοβαρή.

Για το επεισόδιο έχει συλληφθεί ένα άτομο, ενώ η κατάσταση μετά και την απομάκρυνση των υπαίτιων εκτονώθηκε.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων έλαβε χώρα σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, κατά τις απογευματινές ώρες στο Κατάστημα Κράτησης στο Δομοκό Λαμίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων κρατουμένων. Οι δύο κρατούμενοι έφεραν σοβαρά τραύματα, ο ένας στον θώρακα και ο άλλος στον μηρό και διακομίστηκαν ήδη στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι άλλοι δύο  κρατούμενοι έφεραν ελαφρύτερα τραύματα και θα διακομισθούν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Επόπτης του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, καθώς και η  Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας».

Πηγή: lamiareport.gr

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις