Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έτσι έστησε τον ψεύτικο γάμο ο γιατρός στη Χαλκίδα που είναι παντρεμένος με παιδιά!

Έτσι έστησε τον ψεύτικο γάμο ο γιατρός στη Χαλκίδα που είναι παντρεμένος με παιδιά!
ΦΩΤΟ από το tvstar

Η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση από τη στιγμή που έγινε γνωστή. Όχι μόνο για την άτυχη γυναίκα που τέσσερα χρόνια τώρα νόμιζε ότι ήταν παντρεμένη (αλλά δεν ήταν)…

Αναστάτωση έχει προκληθεί και στο Δήμο που έγινε ο ψεύτικος πολιτικός γάμος, καθώς είναι άξιο απορίας το πώς κατάφερε ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο να πλαστογραφήσει υπογραφές και να βγάλει ψεύτικα έγγραφα γάμου αλλά… να διοργανώσει ολόκληρη τελετή με κουμπάρους και προσκεκλημένους μέσα στο χώρο του Δημαρχείου!

“Το να τελέσεις ένα γάμο είναι μεγάλο ρίσκο. Και να περάσουν ζευγάρια, μάρτυρες, προφανώς κάποιοι φίλοι… Είναι λίγο τραβηγμένο” λέει μεταξύ άλλων στο tvstar, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαλκιδαίων και όχι άδικα…

Έλεγε στην δεύτερη “σύζυγό του” ότι είναι πράκτορας για να μπορεί να λείπει

Ο γιατρός, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι καρδιολόγος από την Αθήνα και όταν “ξαναπαντρεύτηκε” ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά, φέρεται ότι έστησε όλη αυτή την απάτη, για να κοροϊδέψει την ερωμένη του, πείθοντάς την ότι… την παντρεύτηκε! Κι αν τώρα αναρωτιέστε πώς κατάφερνε να φεύγει για να πάει στην άλλη -την νόμιμη- οικογένειά του, η απάντηση είναι ότι στη δεύτερη “σύζυγο” είχε δηλώσει ότι είναι πράκτορας. Για το λόγο αυτό, της έλεγε ότι έπρεπε να λείπει χωρίς πολλές ερωτήσεις και ότι δε μπορούσαν να κάνουν μαζί φορολογική δήλωση.

Κάπως έτσι, ο γιατρός τα… “βόλευε” και γλίτωνε την αποκάλυψη της αλήθειας.

Έτσι διοργάνωσε την… παραμυθένια τελετή στο Δημαρχείο

Σύμφωνα με το tvstar, ήταν ημέρα Σάββατο, 14 Ιουνίου του 2014 όταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό (κατάστημα επί της Φαρμακίδου και όχι στην αίθουσα τελετών, όπου γίνονται πάντα οι πολιτικοί γάμοι), πραγματοποιήθηκε ο γάμος – μαϊμού. Εκτός από το ζευγάρι, υπήρχαν κουμπάροι και μάρτυρες, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που υπάρχουν, στις οποίες βέβαια δεν φαίνεται πουθενά αυτός που έκανε τον πολιτικό γάμο.

Όπως όλα δείχνουν, ο γιατρός, δεν κατάφερε να βρει τρόπο να ανοίξει των αίθουσα που γίνονται κανονικά οι πολιτικοί γάμου. Για το λόγο αυτό ο συγκεκριμένος γάμος έγινε σε άλλο χώρο. Εκεί, στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου κατάφερε να μπει εκεί έκανε και τον… “γάμο” του. Και μάλιστα, όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, ήταν ένας γάμος με τα όλα του και με αρκετούς καλεσμένους!

Όσο για τα έγγραφα του γάμου; Όπως θα ακούσετε να λέει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όλα πάνω τους είναι πλαστογραφημένα. Από την υπογραφή του τότε ανιδημάρχου Βασίλη Γουρνή, μέχρι τη Νομαρχία. Συγκεκριμένα έλειπε το λογότυπο του Δήμου Χαλκιδέων και στο υποτιθέμενο έγγραφο της πράξης γινόταν αναφορά για Νομαρχία της Εύβοιας, όρος που έχει καταργηθεί από την εφαρμογή του Καλλικράτη και θα έπρεπε να αναφέρεται ως Περιφερειακή Ενότητα.

Η αποκάλυψη της απάτης

Η υπόθεση τελικά ήρθε στο φως, όταν τέσσερα χρόνια μετά, η υποτιθέμενη “σύζυγος” του γιατρού, θέλησε να πάρει διαζύγιο και πήγε στο δημαρχείο για να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα. Τότε, διαπιστώθηκε ότι αυτός ο γάμος δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένος.

Σαστισμένοι οι υπάλληλοι άρχισαν να διερευνούν το περιστατικό. Ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που κρατούσε στα χέρια της η γυναίκα ήταν πλαστά.

Μετά από αυτό ξεκίνησε ΕΔΕ για να διερευνηθεί ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που άνοιξαν παρανόμως το Δημαρχιακό Μέγαρο και βέβαια θα παρέμβει και εισαγγελέας. Όσο για την άτυχη γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι ήταν παντρεμένη αλλά… ήταν ελεύθερη, έχει βάλει ήδη δικηγόρο που ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: TvStar

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις