Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 9χρονο κοριτσάκι έξω από σχολείο

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 9χρονο κοριτσάκι έξω από σχολείο
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Η παράσυρση έγινε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στην οδό Αμφικτυώνων, έξω από το 14ο και 20ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας. Το κοριτσάκι που παρασύρθηκε δεν πήγαινε στο συγκεκριμένο σχολείο αλλά το περίμενε εκεί η μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο ανέβαινε την οδό Αμφικτυώνων. Ξαφνικά ένα 9χρονο κοριτσάκι πετάχτηκε στο δρόμο ανάμεσα από τα αυτοκίνητα για να πάει στην μητέρα του που ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και περίμενε το κοριτσάκι μαζί με το μικρότερο αδελφάκι του.

Ο οδηγός προσπάθησε να σταμάτησε το αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να παρασύρει το κοριτσάκι το οποίο πέφτοντας στο δρόμο χτύπησε στο κεφάλι.

 

Ακολούθησε πανικός. Αμέσως όσοι ήταν στο σημείο έτρεξαν να βοηθήσουν το κοριτσάκι το οποίο είναι 9 ετών και πηγαίνει σε άλλο σχολείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την μικρή και την διακομίσει στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το κοριτσάκι έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκδορές και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις