Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα

Λαμία: Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο πατέρας της οικογένειας προσπάθησε να πηδήξει στο κενό, δημοσιοποιώντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους.

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η περιπέτεια της οικογένειας Ρομά, της οποίας ο πατέρας χθες το μεσημέρι της Τρίτης προσπάθησε να αυτοκτονήσει ανεβαίνοντας στην ταράτσα κτιρίου στην πλατεία Πάρκου.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας που σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά των αστυνομικών που ανέβηκαν μαζί του στο ψηλό κτίριο, φώναζε ότι δεν ήθελε τη ζωή του αφού δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα στη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους. Όλοι τους εδώ και 5 μήνες γυρνούσαν στους δρόμους και κοιμόντουσαν σε παγκάκια και εγκαταλελειμμένα κτίρια αφού τους είχαν διώξει από το σπίτι που έμεναν.

Ο πατέρας της οικογένειας με εντολή Εισαγγελέα μετέβη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνοδεία περιπολικού σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να εξεταστεί, ενώ η οικογένειά του βρέθηκε στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων που έσπευσαν να βρουν λύση για τα παιδιά και τη γυναίκα.

Από την πρώτη στιγμή η αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη φρόντισε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να μπορούν να εισαχθούν στην ειδική δομή που διατηρεί ο Δήμος για κακοποιημένες γυναίκες με τα παιδιά τους. Εκεί θα μπορέσουν να βρουν στέγη και τροφή, καθώς ειδικά τα μικρότερα παιδιά φαινόντουσαν  ταλαιπωρημένα και νηστικά.

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις