Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χαλκίδα: Πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ τα κοσμήματα που βούτηξαν οι ληστές – video

Χαλκίδα: Πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ τα κοσμήματα που βούτηξαν οι ληστές – video
ΦΩΤΟ από το tvstar

Απελπισμένος είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αφού είναι η 6η φορά που πέφτει θύμα ληστών!

Πάνω από 300χιλιάδες ευρώ είναι η αξία των κοσμημάτων που άρπαξαν ληστές από γνωστό κοσμηματοπωλείο στη Χαλκίδα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο tvstar…

Η ληστεία έγινε στις 11.30 το πρωί στον πεζόδρομο της Αβάντων. Δύο άνδρες φορώντας κράνη μπήκαν στον πεζόδρομο, ο οποίος είναι ο πιο κεντρικός εμπορικός δρόμος, πάρκαραν τη μηχανή τους έξω από το κοσμηματοπωλείο και μπήκαν μέσα στο μαγαζί.

Εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα υπήρχαν τρεις υπάλληλοι και αρκετοί πελάτες. Οι δύο δράστες κρατώντας όπλα στα χέρια τους έσπρωξαν με βία τις υπαλλήλους, άρπαξαν από το λαιμό τους το ειδικό εξάρτημα συναγερμού που φορούσαν και τις ανάγκασαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη όλα έγιναν μέσα σε τρία λεπτά μπροστά στα μάτια των πελατών τους οι οποίοι ευτυχώς ήταν όλοι τους ψύχραιμοι. Δηλώνει απεγνωσμένος αφού είναι η έκτη φορά που τον ληστεύουν. Σε μία απ’ αυτές κινδύνεψε να χάσει την γυναίκα του αφού της είχαν επί 15 λεπτά το όπλο στο κεφάλι της.

Περαστικοί και καταστηματάρχες της οδού Αβάντων τρόμαξαν από το γεγονός και με το θράσος των δύο ληστών που πέρασαν με τη μηχανή τους ανάμεσα από τόσο κόσμο. Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή προς το νομό της Βοιωτίας με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν προς την πλευρά του Δηλεσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα όπλο και κάποιες κασετίνες βρέθηκαν κάτω από την Υψηλή Γέφυρα, τα οποία και περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Πηγή: tvstar

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις