Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Αθήνα οι ανήλικοι με τα σοβαρά εγκαύματα – Εγκλωβίστηκαν σε φλεγόμενο σπίτι

Στην Αθήνα οι ανήλικοι με τα σοβαρά εγκαύματα – Εγκλωβίστηκαν σε φλεγόμενο σπίτι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια μεγάλη περιπέτεια η οποία θα τους αναγκάσει για πολύ καιρό να ταλαιπωρηθούν και να περάσουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, επιφύλασσε η παρέα δύο νέων αγοριών σε σπίτι στην Παλαιόχωρα, όταν ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκείνο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικοι ήταν μόνοι τους στο σπίτι το οποίο φέρεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ενός εκ των δύο αγοριών. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 15 τετραγωνικών μέτρων με συνέπεια η φωτιά να επεκταθεί γρήγορα και τα παιδιά να εγκλωβιστούν στο διαμέρισμα.

Τα 2 οχήματα με τους τέσσερις πυροσβέστες που χρειάστηκε να σπεύσουν στο σημείο της φωτιάς, συνάντησαν εμπόδια, καθώς στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το φλεγόμενο διαμέρισμα, έπρεπε να μετακινήσουν τραπεζοκαθίσματα επιχειρήσεων που ήταν στον δρόμο.

Οι δύο νεαροί φίλοι από τα Χανιά, σώθηκαν κυριολεκτικά από θαύμα. Σωτήρια ήταν και η επέμβαση των γειτόνων που κινήθηκαν αστραπιαία ενώ ταυτόχρονα οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά.

Στο ΚΑΤ οι εγκαυματίες

Από την πρώτη στιγμή οι δύο νέοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να αποφασίσουν ότι θα πρέπει να νοσηλευτούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι κι έγινε λόγω και της κρισιμότητας των εγκαυμάτων που είχαν υποστεί από φωτιά.

Νωρίς το μεσημέρι όμως και μετά από μία διαδικασία, ξεκίνησε η επιχείρηση μεταφοράς των δύο νεαρών σε εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ.

Πηγή: ekriti

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις