Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Ηλεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θερμή υποδοχή από στελέχη [pics, vid]

Στην Ηλεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θερμή υποδοχή από στελέχη [pics, vid]

Στη πόλη της Βάρδας έφτασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλο το νομό Ηλείας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και από στελέχη του κόμματος της Ν.Δ., όπως ο βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, η τ. βουλευτής Ηλείας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Χρήστος Γαβράς κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή:

«Υπεύθυνη πολιτική δύναμη ο Μητσοτάκης»

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηλείας της Ν.Δ. αναφέρει για τη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η  ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας καλεί όλα τα στελέχη, τους φορείς και τους πολίτες της Ηλείας στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Μανωλοπούλου 31 στον Πύργο (κτήριο πρώην Νομαρχίας Ηλείας).

Σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο κος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ηλεία και θα επισκεφθεί τη Βάρδα, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω.

Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, εγγυώνται την πολιτική αλλαγή και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου που αποβλέπει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και στο χτίσιμο μιας ισχυρής, φιλελεύθερης Ελλάδας, ισότιμης με  τις άλλες χώρες  του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

Έχουμε το Πατριωτικό Καθήκον να δώσουμε την μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή όλοι μαζί ενωμένοι. Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα.»

πηγή: patrisnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις