Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην Κρήτη η σορός της Μαρίνας που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα Χριστούγεννα

Στην Κρήτη η σορός της Μαρίνας που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα Χριστούγεννα

Συγκινεί και συγκλονίζει η τραγωδία ανήμερα Χριστούγεννα με θύμα την νεαρή Μαρίνα Κοκκίνη.
Η όμορφη 26χρονη από την Κρήτη άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από τροχαίο στην Ηγουμενίτσα.
Το νήμα της ζωής της κόπηκε λίγο καιρό προτού παντρευτεί τον αγαπημένο της σύντροφο.
Φίλοι, συγγενείς και συντετριμμένη η οικογένειά της, θα πουν το “τελευταίο αντίο” στην αδικοχαμένη Μαρίνα, το Σάββατο (28.12.2019) στην Ιεράπετρα.

Ανείπωτη είναι η οδύνη για την οικογένεια της 26χρονης Μαρίνας Κοκκίνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από τροχαίο δυστύχημα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η νεαρή Μαρίνα ζούσε μόνιμα στη Θεσπρωτία, και τα Χριστούγεννα κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας, η οποία επρόκειτο να ενωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της άνθρωπο!

Ήδη από την Πέμπτη (26.12.2019), οι οικείοι της 26χρονης είχαν μεταβεί στη Θεσπρωτία, προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της και να επιστρέψουν στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός της άτυχης κοπέλας, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, την Παρασκευή (27.12.2019).

Click4more: Τραγωδία! Νεκρή σε φρικτό τροχαίο η 26χρονη Μαρίνα λίγους μήνες πριν τον γάμο της

Φίλοι, συγγενείς και συντετριμμένη η οικογένειά της, θα της πουν το “τελευταίο αντίο” στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελεούσης Ιεράπετρας στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (28.12.2019), ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι.

Η 26χρονη από την Ιεράπετρα ήταν φοιτήτρια σε σχολή της Ηγουμενίτσας, όπου, παράλληλα, εργαζόταν.

Τραγωδία τα Χριστούγεννα! Νεκρή σε φρικτό τροχαίο η 26χρονη Μαρίνα λίγους μήνες πριν τον γάμο της

Το τραγικό τροχαίο

Η 26χρονη Μαρίνα Κοκκίνη, ανήμερα των Χριστουγέννων, οδηγώντας το αυτοκίνητό της στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας, έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της, αφήνοντας την ελευταία της πνοή.

Η τραγική είδηση διαχύθηκε πάρα πολύ γρήγορα, στην κοινωνία της Ιεράπετρας, με όλα τα “γιατί” να μένουν αναπάντητα στον οποιονδήποτε μάθαινε για τον απροσδόκητο χαμό αυτού του πανέμορφου κοριτσιού.

Ήταν αρραβωνιασμένη και, μάλιστα, ετοιμάζονταν να παντρευτούν το προσεχές καλοκαίρι.

πηγές: thespro.gr , neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις