Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο από το Αγρίνιο

Στο στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο από το Αγρίνιο

Μέσα σε κλίμα έντασης διεξάγεται σήμερα (29.03.2023) στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η δίκη του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού από το Αγρίνιο.

Συγγενείς της οικογένειας του παιδιού από το Αγρίνιο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29.03.2023) έξω από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων και αποδοκίμασαν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 4χρονου και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Βίντεο της ΕΡΤ δείχνει την στιγμή που ο 28χρονος φθάνει στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, ο ήχος όμως έχει αφαιρεθεί λόγω σκληρής φρασεολογίας.  

Δείτε το βίντεο από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων: 

Υπενθυμίζεται ότι η συγκλονιστική αυτή υπόθεση στο Αγρίνιο αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του 28χρονου κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι. Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις