Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Στρατιωτική παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη: ΟΥΚ και ΛΟΚ στοιχίζονται λίγο πριν το ξεκίνημα

Στρατιωτική παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη: ΟΥΚ και ΛΟΚ στοιχίζονται λίγο πριν το ξεκίνημα

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έφερε στην παραλία της πόλης, εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας. Λίγο πριν το ξεκίνημα τα βλέμματα έπεσαν στους στρατιώτες που έκαναν τις τελευταίες ετοιμασίες…

Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά πριν ακόμα ξεκινήσει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι άντρες των ειδικών δυνάμεων και τα τεθωρακισμένα οχήματα κέντρισαν τα βλέμματα, με τον κόσμο από τις 10.00 το πρωί να αυξάνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα παρελάσουν ενώσεις αναπήρων πολέμου, Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με τα σχετικά προγράμματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Υπενθυμίζεται ότι στην φετινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν τα Rafale και τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder 1A3 και αναγνωρίσεως ΤΤΟΑ Μ1117. Την παρέλαση θα πλαισιώσει επίσης επίδειξη ακριβείας από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους «Ζευς».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις