Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Σαλαμίνα: «Λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Συγκλονίζει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Σαλαμίνα: «Λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Στην άγρια επίθεση που δέχθηκε και στις δυσκολίες που ακόμα αντιμετωπίζει, αναφέρεται ο διασώστης του ΕΚΑΒ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Σαλαμίνα, σε ανάρτησή του στο Facebook. «Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε» σημειώνει – μεταξύ άλλων – ο 42χρονος. 

Ο ξυλοδαρμός του διασώστη του ΕΚΑΒ σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο σε κεντρικό δρόμο της Σαλαμίνας, ενώ είχε κληθεί με συνάδελφο του για παροχή πρώτων βοηθειών σε περιστατικό. Ο 42χρονος μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αττικό» και ακόμα δεν μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά του. 

«Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο 42χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ, περιγράφοντας τα αποτελέσματα του άγριου ξυλοδαρμού που δέχθηκε τον περασμένο Μάιο στην Σαλαμίνα. «Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφαλικά νεκρό είναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανείς ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Facebook. 

Δείτε την ανάρτηση του διασώστη:

 

«ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του.

Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Και έτσι απλά εφυγεεεεε.

Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!!

Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!!

ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ». 

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού του διασώστη στην Σαλαμίνα

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαΐου σε κεντρικό δρόμο της Σαλαμίνας. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ είχε κληθεί για παροχή πρώτων βοηθειών και όταν έφτασε στο σημείο συνάντησε δύο άνδρες. Ο ένας ήταν μεθυσμένος και όταν διασώστης επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Ο υπάλληλος των ΕΚΑΒ δέχθηκε χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει ημιλιπόθυμος στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο δράστης – ατάρχαχος – απλά έφυγε. 

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση για το περαστικό είχε βγάλει και το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ, σημειώνοντας ότι: «Αυτή η επίθεση έρχεται να προστεθεί στις συνεχιζόμενες επιθέσεις, προπηλακισμούς και απειλές σε συναδέλφους του ΕΚΑΒ. Είναι γνωστό ότι αποτελούμε θύματα απρόκλητων επιθέσεων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας». 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις