Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Συνεχίζει το… σκι ο Κυριάκος στο Πήλιο [pics]

ΦΩΤΟ από το magnesianews
ΦΩΤΟ από το magnesianews

Στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πήλιο.

O κ. Μητσοτάκης εθεάθη από χθες το πρωί, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, να κατεβαίνει τις πίστες, αφήνοντας πίσω για λίγο τα προβλήματα και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Μαζί του και ο κουμπάρος του, μέλος της ΚΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, περιφερειακός σύμβουλος αλλά και δεινός σκιερ, Γιώργος Καλτσογιάννης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εντυπωσιασμένος από το χιόνι και την ομορφιά του τοπίου, επέλεξε και σήμερα, Τετάρτη, να ανηφορίσει στο Χιονοδρομικό Κέντρο, για να απολαύσει το σκι του.

Σε δήλωσή του μάλιστα στο myvolos.net ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως “το Πήλιο είναι καταπληκτικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι πάρα πολύ όμορφο, ένα Χιονοδρομικό που μου είναι πολύ οικείο. Αγαπώ πολύ τη χιονοδρομία. Το Πήλιο είναι πολύ ελκυστικός προορισμός και έχει αποδείξει πως μπορούμε να διευρύνουμε το τουριστικό μας προϊόν 12 μήνες το χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα και θάλασσα και βουνό. Παραμένει ένας προορισμός – σημαία για το τουριστικό προϊόν όλης της χώρας.”

Λάτρης της χιονοδρομίας επέλεξε τη Μαγνησία για τις ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές, με την οποία άλλωστε συνδέεται από τότε που εκπλήρωνε τα στρατιωτικά του καθήκοντα κάνοντας τη θητεία του στην 111 Π.Μ. της Νέας Αγχιάλου όπου μάλιστα έκανε πολλές φιλίες και Βολιώτες και μη. Τελευταία φορά που επισκέφθηκε τον Βόλο ήταν το Νοέμβριο του 2015 στην περιοδεία του για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ η οποία αποδείχτηκε επιτυχημένη.

Όπως έγινε γνωστό ο Κυρικάκος Μητσοτάκης, έφθασε στην Πορταριά το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την οικογένειά του και κατέλυσε σε παραδοσιακό αρχοντικό που είναι γνωστό για την ποιότητα της φιλοξενίας που προσφέρει σε υψηλά πρόσωπα. Οι διακοπές τους αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι σήμερα, οπότε και θα αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να μπει ξανά στους ρυθμούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, την 18χρονη Σοφία, τη 12χρονη Δάφνη και τον 17χρονο Κωνσταντίνο.

Όπως ανέφεραν στο magnesianews.gr επισκέπτες του χιονοδρομικού, ο κ. Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα προσιτός και πρόσχαρος και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε, ακόμη και αν αυτό τον καθυστερούσε από το να απολαύσει τις χιονισμένες πλαγιές του βουνού των Κενταύρων. Όπως ανέφεραν στο Magnesianews.gr μάρτυρες που βρίσκονταν στο χιονοδρομικό, ο Κ. Μητσοτάκης με την οικογένειά του ευχαριστήθηκαν το χιόνι και το σκι μιας και ανεβοκατέβαιναν τις πίστες μέχρι και το κλείσιμό του περίπου στις 4 το απόγευμα.

Πηγή: magnesianews

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε