Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτή είναι η 37χρονη που εξαφανίστηκε στο Βελβεντό – Τι λέει ο άντρας της στο newsIT.gr

ΦΩΤΟ από το facebook
ΦΩΤΟ από το facebook

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο Στιγμές αγωνίας ζει τα τελευταία 24ωρα η οικογένεια της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον Βελβεντό Κοζάνης, η οποία αγνοείται από το Σάββατο, την ώρα που αστυνομία και ΕΜΑΚ «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης για την ανεύρεσή της.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Ανθής ξεκίνησε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου όταν η 37χρονη είπε στο σύζυγό της ότι θα βγει για ένα ποτό και δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι, γεγονός που κίνησε τις υποψίες του. Την Κυριακή το μεσημέρι ο ίδιος ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είχε φύγει χωρίς να πάρει μαζί τα προσωπικά της αντικείμενα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος στο Newsit, η συμπεριφορά της Ανθής πριν φύγει από το σπίτι δεν τον προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε, ωστόσο, δεν κρύβει ότι στο μυαλό του περνάνε πολλές σκέψεις για το που μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του. “Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα”, λέει ο κ. Τάσος ο οποίος ευχαριστεί τους συγχωριανούς του για το ενδιαφέρον που δείχνουν στις έρευνες προκειμένου να βρεθεί η Ανθή.

ΦΩΤΟ από το facebook

ΦΩΤΟ από το facebook

“Με μια ώρα ύπνο είμαι από την Κυριακή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, προσπαθώ να θυμηθώ έστω κάτι”, δηλώνει ο σύζυγος της αγνοούμενης. Στο πλευρό του κ. Τάσου βρίσκονται οι γονείς αλλά και η αδελφή της Ανθής, που ταξίδεψαν από τον Πειραιά, από όπου κατάγεται η 37χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και δυο 6χρονων-δίδυμων κοριτσιών.

Στον Βελβεντό, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια πολύ δυναμική κοπέλα, η οποία-παρά το γεγονός ότι έμεινε άνεργη τα τελευταία χρόνια- δραστηριοποιήθηκε σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και εύχονται σύντομα η Ανθή να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά της.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε