Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Σύρος: “Έκρυψε” το λιμάνι η θαλαμηγός πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή! Χλιδή σε τρεις ορόφους (Φωτό)

Σύρος: “Έκρυψε” το λιμάνι η θαλαμηγός πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή! Χλιδή σε τρεις ορόφους (Φωτό)

Η Σύρος υποδέχτηκε ακόμα έναν εφοπλιστή. Η θαλαμηγός του, μαγνήτισε τα βλέμματα στην Ερμούπολη

Εκθαμβωτικά εντυπωσιακά, ορισμένα από τα σκάφη που βρίσκονται στο λιμάνι της Ερμούπολης και προσφέρουν ανέσεις πεντάστερων ξενοδοχείων, δίνοντας στη λέξη «πολυτέλεια» νέο νόημα. Στην ιδιοκτησία του εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα, βρίσκεται η φημισμένη θαλαμηγός ονόματι “Belita” που εδώ και λίγες ώρες έδεσε στο λιμάνι της Ερμούπολης!

Η θαλαμηγός «Belita» τράβηξε όλα τα βλέμματα νησιωτών και επισκεπτών, όπως ήταν αναμενόμενο. Η Σύρος τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, αφού όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες και επιχειρηματίες επιλέγουν το νησί για τις διακοπές τους.

Χθες το μεσημέρι (04-10-2020), κατέπλευσε με την πολυτελή θαλαμηγό του «Belita» ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation, Ιωάννης Κούστας, γνωστός τόσο για τη ναυτιλιακή – επιχειρηματική του δραστηριότητα όπως επίσης και για την έντονη κοινωνική ζωή του.

Στους τρεις ορόφους του «Belita» υπάρχουν -έξυπνα κατανεμημένα- πισίνες με τζακούζι, τέσσερις εξωτερικές βεράντες, εστιατόριο, μπάρμπεκιου και μπαρ, ενώ εντυπωσιάζουν οι hi-tech εγκαταστάσεις που βρίσκονται παντού, από τα καταστρώματα με την οθόνη home cinema που εμφανίζεται «μαγικά», μέχρι την υπερσύγχρονη κουζίνα. Το υπερσύγχρονο σκάφος έφτασε συνοδεία φουσκωτού σκάφους  απο την γειτονική Τήνο.

Πηγή: cyclades24.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις