Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σύρος: Επιχειρηματίας για όσκαρ τιμιότητας – Η κίνηση που τον έκανε θέμα συζήτησης και εκτός νησιού

Σύρος: Επιχειρηματίας για όσκαρ τιμιότητας – Η κίνηση που τον έκανε θέμα συζήτησης και εκτός νησιού

Η Σύρος έχει ακόμα ένα θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Αυτό που προήλθε από την κίνηση επιχειρηματία που ανάγκασε γιατρό να τον ευχαριστήσει…

Σε μία αξιέπαινη πράξη προχώρησε ένας πολίτης στην Σύρο, ο οποίος βρήκε πορτοφόλι στο δρόμο που περιείχε ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο καθώς επίσης και αριθμό πιστωτικών καρτών, ταυτότητα, δίπλωμα και το παρέδωσε δίχως δεύτερη σκέψη στην Αστυνομία.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία, Γεώργιο Φώσκολο ο οποίος έσπευσε στον αστυνομικό τμήμα και παρέδωσε το πορτοφόλι. Από τα ατομικά έγραφα και τις κάρτες, αστυνομικοί του Τμήματος αναζήτησαν και βρήκαν τα στοιχεία του πραγματικού κατόχου με την οποία και επικοινώνησαν.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η γυναίκα γιατρός στο επάγγελμα ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Φώσκολο και τον ευχαρίστησε γι αυτή την πράξη του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Φώσκολο για την αξιέπαινη πράξη του, που καταδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη και στις μέρες μας ανθρωπιά και φιλότιμο.

Το πορτοφόλι περιείχε μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μετρητά, αλλά και αρκετές τραπεζικές κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, οι οποίες είναι γνωστό πως συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο κλεφτών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις