Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σύρος: Η «πιρουέτα» υπόκλιση του Santorini Palace – Δείτε τις εικόνες που καθήλωσαν τον κόσμο στο λιμάνι

Σύρος: Η «πιρουέτα» υπόκλιση του Santorini Palace – Δείτε τις εικόνες που καθήλωσαν τον κόσμο στο λιμάνι

Το Santorini Palace πραγματοποίησε το τελευταίο ταξίδι της σεζόν στις Κυκλάδες και ο καπετάνιος θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Σύρου για τη βοήθεια, όλους αυτούς τους μήνες…

Το ταχύπλοο Santorini Palace ολοκληρώνει για φέτος τη παρουσία του στις Κυκλάδες αποχαιρετώντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το λιμάνι της Ερμούπολης! Ο καπετάν Μανώλης Παναγιωτάκης και το πλήρωμα του πλοίου ευχαριστούν την Σύρο και τους επιβάτες που στήριξαν το πλοίο σε αυτήν την πρώτη χρονιά της δρομολόγησής του.

Χθες το μεσημέρι (27-09-2021), ο καπετάνιος βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια «υπόκλιση» στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετίσει τους δικούς του. Στην συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα με το πλοίο να κάνει στροφή 360 μοιρών.

Η Minoan Lines, δικαιώθηκε πλήρως στη φετινή επιλογή της. Oι άνθρωποι της εταιρείας είχαν τη βεβαιότητα πως το φετινό καλοκαίρι θα πάει πολύ καλά. Το πλοίο δούλεψε εξαιρετικά σε αυτή τη νέα γραμμή, αγαπήθηκε, στηρίχτηκε και επιλέχτηκε από τους επιβάτες, ξεπερνώντας τις καλύτερες προσδοκίες.

Ειδικά η Σύρος στήριξε το πλοίο τόσο σε επιβάτες όσο και σε αυτοκίνητα. Τα ταχύπλοα χρόνο με το χρόνο κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα της γραμμής σε επιβάτες και οχήματα. Δείτε τις εικόνες του cyclades24.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις