Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σύρος: Ο 39χρονος σημαιοφόρος της μαθητικής παρέλασης – Επέστρεψε σχολείο μετά από 23 χρόνια [pics]

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Το πιο θερμό χειροκρότημα στη μαθητική παρέλαση της Σύρου κέρδισε ο Λευτέρης Νταβελάκης. Ο ίδιος έκανε το δικό του απολογισμό…

Τα βλέμματα όλων τράβηξε στη μαθητική παρέλαση στη Σύρο στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο σημαιοφόρος Λευτέρης και αυτό διότι ο αριστούχος μαθητής είναι 39 ετών, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία έπειτα από 23 χρόνια. Πρόκειται για τον Λευτέρη Νταβελάκη που πηγαίνει Β΄ Λυκείου στο Εσπερινό Λύκειο Σύρου. Ο Λευτέρης είναι πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 12 και 16 ετών. «Για να πάρω αυτή την απόφαση, τα παιδιά μου και η γυναίκα μου με στήριξαν. Αν δεν είχα πίσω μου την οικογένεια μου δεν θα μπορούσα να το κάνω όλο αυτό .Έχω το σκοπό μου και την συμπαράσταση των δικών μου αυτό μου αρκεί.» δήλωσε μεταξύ άλλων η 39χρονος σημαιοφόρος.

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Οι υποχρεώσεις του Λευτέρη έχουν αυξηθεί. Παρόλο αυτά συνδυάζει, δουλειά, οικογένεια και σχολείο. «Πηγαίνω έξι και μισή το απόγευμα στο σχολείο και σχολάω στις δέκα, ενώ το πρωί είμαι στην δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις  θυσίες μιας και λείπεις από το σπίτι και τα παιδιά. Αν δε με στήριζε ή Άννα (γυναίκα του) με το θέμα των παιδιών (φροντιστήρια,κλπ) δεν θα τα κατάφερνα.» 

Ο Λευτέρης μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια, μέχρι να σταματήσει απ το σχολείο. «Το σταμάτησα 16 χρονών λόγω το ότι δούλευα και με είχε ξεσηκώσει το χρήμα. Φαντάσου ένα 16χρονο να παίρνει μισθό ενήλικα και να νιώθει οικονομικά ανεξάρτητος. Ωστόσο οι γονείς μου είχαν την παλιά αντίληψη του ότι πρέπει να μάθεις στη δουλειά.»

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε