Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύρος: Ο γάμος που ξεσήκωσε το νησί – Γαμπρός και νύφη είχαν σχεδιάσει τα πάντα όπως τα ήθελαν [pics, vids]

Σύρος

Γαμπρός και νύφη ήθελαν οι εικόνες του γάμου τους να μην ξεχαστούν εύκολα. Τις σχεδίασαν και τα κατάφεραν…

Σε κάθε γάμο, είθισται τουλάχιστον, φίλοι και συγγενείς να ξεσηκώνουν τον κόσμο κορνάροντας αλλά αυτό που έγινε στη Σύρο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τη θέση των πολυτελών αυτοκινήτων και λιμουζινών πήραν οι τράκτορες που στολίστηκαν για να τιμήσουν τον Γιώργο και την Ιωάννα, το ευτυχισμένο ζευγάρι που έφθασε στην εκκλησία συνοδεία βαρέων οχημάτων!

Γάμος με εικόνες ιδιαίτερες

Μια ασυνήθιστη εικόνα είδαμε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στους δρόμους της Σύρου, καθώς στολισμένες νταλίκες έκαναν την εμφάνισή τους. Ντυμένες με άσπρες κορδέλες και υπό τους εκκωφαντικούς ήχους από τις κόρνες διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας των Κυκλάδων με τελικό προορισμό τις εκκλησίες του Αγίου Ιωσήφ στο Βήσσα (Καθολικός) και του Σταυρού στην Παρακοπή. Οι επτά τράκτορες ξεσήκωσαν ολόκληρο το νησί με τις δυνατές κόρνες τους! Ο σκοπός δεν ήταν καμία διαμαρτυρία του κλάδου, αλλά ένας παραμυθένιος γάμος!

Ο ιδιοκτήτης και της μεταφορικής εταιρίας »Παγίδας Express» και οδηγός νταλίκας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και οι υπόλοιποι οδηγοί, συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν με την νύφη στη νέα του ζωή με λίγο παραπάνω… θόρυβο!

Ανάλογες εικόνες και στα Τρίκαλα

Ο γάμος του νεαρού ζευγαριού στα Τρίκαλα συζητήθηκε όχι μόνο από τους καλεσμένους αλλά και από τους χρήστες των social media που βλέπουν τις φωτογραφίες του. Αμέσως μετά το γάμο, το ευτυχισμένο ζευγάρι βάφτισε την κορούλα του και οι φίλοι τους όλοι… ήταν εκεί. Οι συνάδελφοι του γαμπρού Γιάννη Κουτσή αναστάτωσαν την πόλη συνοδεύοντας με τις νταλίκες τους αυτόν και την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Στούμπου, μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος, όπου και τελέστηκε το Ιερό Μυστήριο.

Η Ελένη Λατσάρα και ο Αθανάσιος Ζησόπουλος τους «ένωσαν» ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Αμέσως μετά οι δυο νέοι βάφτισαν και την μικρή τους κορούλα. Ο ανάδοχος Δημήτρης Γκάνιας της χάρισε το όνομα «Ελένη».

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις