Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σύρος: Ο πρίγκιπας της καρδιάς της αποδείχθηκε ξυπόλητος – «Πού πας έτσι βρε τσίπη διακοπές;»

Σύρος: Ο πρίγκιπας της καρδιάς της αποδείχθηκε ξυπόλητος – «Πού πας έτσι βρε τσίπη διακοπές;»

Η Σύρος έχει τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Όλα ξεκίνησαν σε γνωστό κατάστημα της πόλης, όπου ένα ζευγάρι κέντρισε τα βλέμματα…

Το ζευγάρι πήγε σε πασίγνωστο κατάστημα της Σύρου για να απολαύσει φαγητό αλλά και ναργιλέ. Αμέσως μετά  αναχώρησαν παίρνοντας μαζί τους και τον ναργιλέ αξίας 500 ευρώ. Πολύ γρήγορα σήμανε συναγερμός με τον καταστηματάρχη να κοινοποιεί φωτογραφία του ζευγαριού, αναφέροντας την κλοπή.

Μάλιστα, το αλλοδαπό ζευγάρι, συνέχισε ακάθεκτο τη πορεία του με το ναργιλέ στο χέρι και περίσσιο θράσος, ζητώντας από άλλη επιχείρηση καρβουνάκια. «Που πας βρε ’τσίπη’ διακοπές; Ποιος σου είπε ότι μπορείς να κλέβεις ότι περνάει από μπροστά σου; Πες μας τι καπνό φουμάρεις; Το μόνο που κατάφερες είναι ένα ολόκληρο νησί να σε κοινοποιεί και σε συζητάει για τα κατορθώματα σου» αναφέρονταν στη σχετική ανάρτηση.

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, o ναργιλές βρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη με τους νεαρούς να δηλώνουν ως πρόσχημα ότι το νοίκιασαν! Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, με το ζευγάρι να συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί των Κυκλάδων, «στιγματισμένο» από τα όσα έγιναν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις