Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σύρος: Προτεραιότητα στις πάπιες – Οι πιο όμορφες εικόνες της ημέρας σε δρόμο του νησιού

Σύρος: Προτεραιότητα στις πάπιες – Οι πιο όμορφες εικόνες της ημέρας σε δρόμο του νησιού

Η Σύρος γίνεται ξανά viral για τις εικόνες σε δρόμο του νησιού. Τα αυτοκίνητα έχουν σταματήσει για να περάσουν οι πάπιες

Σύρος, ώρα 10.00 το πρωί. Σε δρόμο του νησιού παρατηρείται ένα μικρό μποτιλιάρισμα, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν για λίγα λεπτά ακινητοποιημένα. Αιτία οι πάπιες που ήθελαν να περάσουν το δρόμο σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή. Οι οδηγοί είναι εξοικειωμένοι καθώς τα συγκεκριμένα περάσματα δεν είναι σπάνια. Οι πάπιες τελικά περνούν απέναντι και η κυκλοφορία συνεχίζεται με χαμηλή ταχύτητα.

Μπορεί στη χώρα μας να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κοπάδια από αγελάδες, κατσίκες και πρόβατα, στην Σύρο, όμως, συναντάμε και πάπιες! Και δεν είναι ασυνήθιστο θέαμα, οι πάπιες να διασχίζουν συχνά το συγκεκριμένο δρόμο της πόλης στην περιοχή Λαζαρέτα.

Ο ερασιτεχνικός φακός έπιασε μερικές πάπιες να βγαίνουν στο οδόστρωμα σε αναζήτηση τροφής, καθυστερώντας όσο να πεις την κίνηση των οχημάτων. Οι οδηγοί έδωσαν προτεραιότητα στις πάπιες, κάτι μάλιστα που είναι σύνηθες στο νησί μιας και οι οδηγοί έχουν μάθει να σέβονται.

Οι περισσότεροι οδηγοί περίμεναν με μεγάλη υπομονή μέχρι οι πάπιες διασχίσουν τον δρόμο, μέχρι που χρειάστηκε η παρέμβαση των οδηγών ώστε να μην έχουμε κάποια απώλεια! Δείτε το βίντεο του cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις