Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σύρος: Σάλος από αυτή την εικόνα στο γκαράζ του πλοίου – Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

ΦΩΤΟ από το cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από το cyclades24.gr

Επιβάτες του πλοίου πρόσεξαν την ”ένοχη” λεπτομέρεια της εικόνας στο γκαράζ του πλοίου – Η εξέλιξη της υπόθεσης πήρε απρόβλεπτη τροπή…

Τη φωτογραφία τράβηξε επιβάτης πλοίου με προορισμό τη Σύρο. Στο χώρο των αποσκευών εντόπισε μεγάλη ποσότητα τυριών από τρεις διαφορετικές εταιρείες (δύο από τη Νάξο και μία από την Ίο) να μεταφέρονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες και δίπλα σε ακαθαρσίες! Τελικός προορισμός των προϊόντων, σούπερ μάρκετ της Σύρου. Όπως φαίνεται λοιπόν, εν μέσω καλοκαιριού, μέσα στο γκαράζ του πλοίου όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν μεταφέρονταν μέσα σε ψυγείο όπως ρητά υπαγορεύει ο νόμος για όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης. Μάλιστα η προβλεπόμενη αλυσίδα ψύξης δεν τηρήθηκε ούτε από το σούπερ μάρκετ της Σύρου, καθώς το όχημα που βρέθηκε στο λιμάνι για την παραλαβή τους επίσης δεν διέθετε ψυγείο!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Για κακή τους τύχη, αλλά και για… καλή των καταναλωτών, στο πλοίο επέβαινε στέλεχος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Κυκλάδων, που ειδοποίησε άμεσα τους συναδέλφους του και με την παρουσία του Λιμενικού προχώρησαν στην κατάσχεση των προϊόντων πριν αυτά φτάσουν στα πιάτα κατοίκων και επισκεπτών της Σύρου.

Πλέον έχουν ξεκινήσει ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταστροφή των ακατάλληλων προϊόντων και την υποβολή τυχόν κυρώσεων σε όσους εμπλέκονται σ” αυτό το περιστατικό.

Πηγή: cyclades24.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε