Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σύρος: Το παράνομο παρκάρισμα που καθυστέρησε πλοίο να δέσει στο λιμάνι της Ερμούπολης

Σύρος: Το παράνομο παρκάρισμα που καθυστέρησε πλοίο να δέσει στο λιμάνι της Ερμούπολης

Το παράνομο παρκάρισμα προκάλεσε εκνευρισμό και προβλήματα. Η Σύρος και η Ερμούπολη στο επίκεντρο για τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Η αναισθησία ορισμένων οδηγών έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτή τη φορά οι εικόνες έρχονται από το λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο, με ένα αυτοκίνητο, παράνομα παρκαρισμένο να βάζει δύσκολα σε πλοίο που ήθελε να δέσει.

Το σκηνικό με το απίθανο αυτό παράνομο παρκάρισμα, έλαβε χώρα στο λιμάνι της Ερμούπολης, όπου κάποιος/κάποια οδηγός άφησε το αυτοκίνητό του/της με τέτοιο τρόπο που δυσκόλεψε τον καπετάνιο του Caldera Vista να δέσει στο λιμάνι.

Συνήθως οι καπετάνιοι δίνουν μάχη για να δέσουν στα λιμάνια κόντρα στους ανέμους, όμως αυτή τη φορά έδωσε μάχη για να δέσει με το παρκαρισμένο αμάξι στην προβλήτα του λιμανιού.

Τελικά ο καπετάνιος με χειρουργικές κινήσεις έδεσε στο λιμάνι της Ερμούπολης με ορισμένους από τους επιβάτες του πλοίου να χάνουν την ψυχραιμία τους, εξαιτίας της καθυστέρησης. Ο οδηγός δεν εμφανίστηκε την ώρα της αναστάτωσης για να πάρει το όχημα από το σημείο.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις