Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέλος το θρίλερ στα Χανιά! Παραδόθηκε ο περιπτεράς που είχε “ταμπουρωθεί” στον ΟΚΑΝΑ [pics, vid]

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Ο ένοπλος άνδρας, είχε ταμπουρωθεί στον ΟΚΑΝΑ σε έξαλλη κατάσταση, επειδή ο Δήμος θέλει να του κατεδαφίσει το περίπτερο που διατηρεί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Το θρίλερ ήταν σε εξέλιξη απο νωρίς το πρωί στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ, στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά. Ο άνδρας, περίπου 45 ετών -είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ- μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι. Είναι σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, το οποίο θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί οι οποίοι όταν πλησίασαν το κτίριο ενώ ο δράστης κάποια στιγμή πυροσβόλησε προς το μέρος τους, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά. Να σημειωθεί πως ο 45χρονος έχει τραυματισθεί ελαφρά σύμφωνα με πλησροφορίες.

Το μεσημέρι, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ από όπου και παρέλαβε τον 45χρονο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του.

Μέσα στο κτίριο αλλά σε διαφορετικό χώρο βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω από αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ. Λίγο μετά τις 14.30 έφτασε και ο πατέρας του στον χώρο.

Η σύζυγος του και μητέρα των 5 παιδιών τους, του ζητούσε να παραδοθεί. Περιγράφοντας την τραγική κατάσταση της οικογένειας, απαντώντας σε ερώτηση του Flashnews, για το τι θα κάνουν σε περίπτωση που χάσουν το περίπτερο, η γυναίκα απάντησε: “Θα πάρουμε τα παιδιά μας και θα πάμε να πηδήξουμε στην θάλασσα”.

Το χρονικό του θρίλερ

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, όταν ο 45χρονος εισέβαλε στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά.

Ο πολύτεκνος που είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι. 

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαβεβαιώσει τον άντρα πως δεν θα εφαρμοστεί – τουλάχιστον για το καλοκαίρι – η απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου. Ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Βάμβουκας συνομίλησαν μαζί του και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου για την διατήρηση του περιπτέρου, ο ίδιος ζήτησε και έγγραφη χορήγηση της σχετικής απόφασης, κάτι που όπως είπε ο κ.Βάμβουκας, δεν μπορεί να γίνει.

Πηγή: FlashNews, cretapost

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε