Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θάλεια Κορδαμπάλου: Σπαρακτικές σκηνές στο σπίτι της ναυτικής δοκίμου λίγο πριν την κηδεία της

Θάλεια Κορδαμπάλου: Σπαρακτικές σκηνές στο σπίτι της ναυτικής δοκίμου λίγο πριν την κηδεία της

Η ναυτική δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου οδηγείται το μεσημέρι στην τελευταία της κατοικία, στη Λάρισα. Λίγο πριν την κηδεία, ο πόνος των δικών της ανθρώπων κορυφώνεται…

Η Θάλεια Κορδαμπάλου έφυγε από τη ζωή και η Λάρισα ντύθηκε στα μαύρα. Η σημερινή μέρα είναι η πιο σκληρή για τους γονείς, τους στενούς συγγενείς και τους φίλους της αδικοχαμένης ναυτικής δοκίμου, καθώς στη 13:00 θα γίνει η κηδεία της, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία, μία ωρα νωρίτερα, για τον κόσμο που θέλει να την αποχαιρετήσει.

Ήδη στο σπίτι που έζησε και μεγάλωσε η Θάλεια Κορδαμπάλου, βρίσκονται στενοί συγγενείς, φίλοι και γείτονες που προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους γονείς. «Όποιος έχει παιδιά ξέρει πόσο σκληρό είναι αυτό που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι» λέει στο newsit.gr, μια από τις συγγενείς της άτυχης ναυτικής δοκίμου.

Τα στεφάνια έχουν ήδη γεμίσει το δρόμο μπροστά από το σπίτι και πάνω στο λευκό φέρετρο τα αρχικά γράμματα από το ονοματεπώνυμο της 19χρονης. Η Θάλεια Κορδαμπάλου άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Ιταλίας οπου μεταφέρθηκε μετά από υψηλό πυρετό που παρουσίασε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα δάκρυα είναι σπαρακτικά. «Δεν υπάρχουν λόγια για τη Θάλεια, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ» λένε οι περισσότεροι από εκείνους που φτάνουν στο πατρικό σπίτι της 19χρονης…

Θεία της 19χρονης σκιαγραφεί την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ανιψιάς της και προβλέπει ότι κανείς δεν θα μάθει τι πραγματικά συνέβη και η Θάλεια Κορδαμπάλου έφυγε από τη ζωή. «Μας είπαν ότι θα στείλουν γραπτά τις απαντήσεις και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τίποτα. Είμαστε όλοι πολύ προβληματισμένοι. Δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.»

Στη Λάρισα θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή.

Tην ίδια ώρα συνεχίζεται το θρίλερ με τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού, καθώς ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί οι γονείς της από τις ιταλικές αρχές για τους παράγοντες έκοψαν τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της 19χρονης σπουδάστριας της σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Δείτε παρακάτω πως έφτασε η σορός της, στη Λάρισα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις