Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θάνατος 12χρονης στην Πάτρα: «Καλό πέρασμα στο φως» η ευχή του πατέρα – Ίσως και σήμερα η ιατροδικαστική, αύριο η κηδεία

Θάνατος 12χρονης στην Πάτρα: «Καλό πέρασμα στο φως» η ευχή του πατέρα – Ίσως και σήμερα η ιατροδικαστική, αύριο η κηδεία

Θρήνος στην Πάτρα για τη 12χρονη Σωτηρία που έσβησε ξαφνικά. Ενδεχομένως τις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αύριο, Σάββατο (07.05.2022) η κηδεία, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα.

Εντός της ημέρας (σ.σ. 06.05.2022) αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, για τα ακριβή αίτια θανάτου της 12χρονης Σωτηρίας από την Πάτρα. Η μικρή βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο σπίτι της, και κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου μέσα σε δύο ώρες, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η κηδεία της μικρής Σωτηρίας θα γίνει αύριο, Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του Σπύρου και της Ανθούλας Μουρελάτου στην Αγυιά, θρηνεί τον ξαφνικό χαμό της 12χρονης κόρης τους.

Ο πατέρας της έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook όπου ανέβασε τη φωτογραφία της κόρης του και έγραψε:

ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

 

Πάτρα: Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το πρωί της Πέμπτης όταν το παιδί εντοπίστηκε από την μητέρα του στο κρεβάτι του χωρίς αισθήσεις (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδείξεις επιθανάτιου ρόγχου).

Επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα διακομίζοντας τη 12χρονη στο νοσοκομείο του Ρίου όπου σήμανε αμέσως συναγερμός με τους εξειδικευμένους γιατρούς της μονάδας εντατικής θεραπείας να κατεβαίνουν στο τμήμα επειγόντων και στον τομέα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και να δίνουν απίστευτη μάχη.

«Το ΕΚΑΒ πήγε στο σωστό χρόνο, έκανε διασωλήνωση και άρχισε αμέσως ΚΑΡΠΑ η οποία συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 6.25 το πρωί από τις 5.08 που έφτασε το παιδί σε μας», λέει στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης, τονίζοντας ότι δόθηκε αγώνας για να κρατηθεί η 12χρονη στη ζωή αλλά χωρίς να καταστεί αυτό δυνατό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις