Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θάνατος δύο Ιρλανδών στην Ίο: Έπαθε ανακοπή όταν έμαθε το θάνατο του φίλου του

Θάνατος δύο Ιρλανδών στην Ίο: Έπαθε ανακοπή όταν έμαθε το θάνατο του φίλου του

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο δύο 18χρονων Ιρλανδών που έκαναν διακοπές στην Ίο. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δύο Ιρλανδών έπαθε ανακοπή μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο φίλου του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν η παρέα των 18χρονων Ιρλανδών γιόρταζε την αποφοίτησή της σε μπαρ της Ίου. Φεύγοντας από το μπαρ ο Μαξ Γουόλ αποφάσισε να περπατήσει μέχρι το ξενοδοχείο του.

Ωστόσο, κάποια στιγμή παραπάτησε και έπεσε σε γκρεμό. Ο Μαξ Γουόλ εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Γερμανώλη. 

Οι αρχές ενημέρωσαν τους φίλους του, που εν τω μεταξύ είχαν επιστρέψει στο ξενοδοχείο και τον αναζητούσαν. Μόλις ο 18χρονος Άντριου Ο’ Ντόνελ, πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο Ο’Ντόνελ αντιμετώπιζε επί χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.

«Είναι σοκαριστικό. Όλοι είναι συντετριμμένοι» δήλωσε στους Irish Times ιδιοκτήτης ιρλανδικού μπαρ στην Ίο με έναν δεύτερο να συμπληρώνει ότι προσπαθούν να παρηγορήσουν τους φίλους των δύο παιδιών. «Υπάρχουν περίπου 1.000 νεαροί Ιρλανδοί στην Ίο αυτή την περίοδο. Τους βοηθάω να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους. Όλοι όσοι είναι στο νησί βρίσκονται σε σοκ» πρόσθεσε ένας από τους επιχειρηματίες.

Ανακοίνωση για το θάνατο των δύο νέων εξέδωσε τόσο το ΥΠΕΞ Ιρλανδίας όσο και το σχολείο τους

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις