Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θάνατος γυναίκας από κορονοϊό στην Κρήτη: Πάλεψε πάνω από 30 μέρες

lockdown
ΦΩΤΟ Αρχείου

Άλλος ένας θάνατος στην Κρήτη από τον φονικό ιό Covid19. Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Και στην Κρήτη η λίστα των νεκρών από κορονοϊό μεγαλώνει, πλέον, δραματικά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, το μεσημέρι της Τετάρτης (23.12.2020) η ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη ηλικιωμένη έδινε τη μάχη για τη ζωή στην Εντατική για περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο από κορονοϊό που καταγράφεται στο Ηράκλειο το τελευταίο 24ωρο. Είχε προηγηθεί ο θάνατος του 78χρονου από την Ρόδο, που εξέπνευσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, 24 ασθενείς νοσηλεύονται σε κλινικές Covid σε όλη την Κρήτη, ενώ 17 παραμένουν διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις