Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας που προβληματίζουν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας που προβληματίζουν

Οι ημέρες περνούν και η αγωνία για την επίλυση του μυστηρίου του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, κορυφώνεται. Στις  έρευνες αναλύονται, επίσης, μηνύματα της μητέρας στα social media.

O λόγος για αναρτήσεις της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, αναφορικά με τον χαμό ενός άλλου παιδιού, οι οποίες και προβληματίζουν. Το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτουν νέα έγγραφα και αναρτήσεις που έρχονται να εντείνουν τον σκεπτικισμό.

Σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 33χρονη μιλάει για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε αναφέρει ποτέ σε γιατρούς που την είχαν ρωτήσει.

Μάλιστα, εμφανιζόταν πολλές φορές ιδιαίτερα επικριτική, απέναντι σε γονείς που είχαν χάσει τα παιδιά τους μυστηριωδώς. Όταν λοιπόν το 2019 ένα αγοράκι 2,5 ετών στο Ίλιον, καταπλακώθηκε από στρώμα και πέθανε έγραψε…

«Να ‘ναι καλά το αγγελούδι εκεί που είναι. Αλλά πέσανε το απόγευμα για ύπνο και ξυπνήσανε στις 5 το ξημέρωμα για γάλα; Βραδινό δεν τρώνε τα παιδάκια; Και ποιος κοιμάται με δύο παιδιά από το απόγευμα; Τι να πω πραγματικά».

Υπενθυμίζεται πως η μικρή Ίριδα, πέθανε το 2021 στην κούνια της, όταν έπεσε για ύπνο το βράδυ και βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί στις 11.30 από τη θεία της!

Προς το παρόν, όλοι μετρούν αντίστροφα για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα οποία πιθανόν να αποτελέσουν πυξίδα και για τα αίτια θανάτου των δύο αδελφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις