Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θάσος: Επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Επιστρέφει στη φυλακή μετά την απόφαση!

Θάσος: Επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Επιστρέφει στη φυλακή μετά την απόφαση!

Μετά από πολυετείς αναβολές και επανεκδικάσεις για την τριπλή δολοφονία που είχε γίνει το 2001 στη Θάσο και άλλη μια στην Καβάλα την επόμενη χρονιά, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής έκρινε ένοχο έναν 61χρονο επιχειρηματία και τον καταδίκασε σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη…

Μετά από πολυετείς αναβολές και επανεκδικάσεις για την τριπλή δολοφονία που είχε γίνει το 2001 στη Θάσο και άλλη μια στην Καβάλα την επόμενη χρονιά, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής έκρινε ένοχο έναν 61χρονο επιχειρηματία και τον καταδίκασε σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη.

Για την τριπλή δολοφονία, που φέρεται να είχε ως κίνητρο την κατεδάφιση ενός αυθαιρέτου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της συζύγου του επιχειρηματία, είχαν χρησιμοποιηθεί δύο διαφορετικά όπλα των 9 χιλιοστών.

Ο επιχειρηματίας κρίθηκε ένοχος και για συνέργεια στη δολοφονία του Γιώργου Σιδηρόπουλου το 2002 στην Καβάλα, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές από την διαχείριση νυχτερινών κέντρων.

Ο 61χρονος είχε αθωωθεί πριν από μερικά χρόνια επειδή κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για την καταδίκη του, όμως ο εισαγγελέας άσκησε αυτεπάγγελτα έφεση- ανοίγοντας ξανά τον φάκελο της υπόθεσης. Ο επιχειρηματίας έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και για δυο ληστείες τράπεζας στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις