Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεοφάνεια: Τραυματίστηκε σοβαρά 22χρονος, που βούτηξε για το σταυρό – Καταγγελία ότι καθυστέρησε το ασθενοφόρο

Θεοφάνεια: Τραυματίστηκε σοβαρά 22χρονος, που βούτηξε για το σταυρό – Καταγγελία ότι καθυστέρησε το ασθενοφόρο

Ένας 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην γιορτή για τα Θεοφάνεια στην Φθιώτιδα, καθώς χτύπησε στον αυχένα και στα χέρια βουτώντας για να πιάσει το σταυρό. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Όλα έγιναν στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 22χρονος, που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει για να πιάσει το σταυρό στη γιορτή των Θεοφανείων.

Η προβλήτα στην πόλη της Φθιώτιδας βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Η στάθμη του νερού όμως είναι χαμηλή. Δεν είναι πάνω από μισό μέτρο. Ο 22χρονος δεν πρόσεξε. Βούτηξε με το κεφάλι για να πιάσει το σταυρό και χτύπησε στα χέρια και τον αυχένα.

Καθυστέρησε το ασθενοφόρο

Ο κόσμος που ήταν στο σημείο στην περιοχή της Φθιώτιδας για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια, έβγαλε τον 22χρονο από το νερό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα, oι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις