Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Το ξεκίνημα του εφιάλτη τον βρήκε καθισμένο σε αυτή τη μηχανή – Οι εικόνες που ακολούθησαν [pics]

Θεσπρωτία: Το ξεκίνημα του εφιάλτη τον βρήκε καθισμένο σε αυτή τη μηχανή – Οι εικόνες που ακολούθησαν [pics]

Πρωταγωνιστής ένας 25χρονος που έζησε στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει. Όλα όσα ακολούθησαν…

Ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και πλέον κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Αναλυτικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 25χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκε στην κατοχή του ταξιδιωτικός σάκος, που περιείχε -9- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4 κιλών και 740 γραμμαρίων.

Επίσης, σε παρακείμενο σημείο, βρέθηκε και κατασχέθηκε και άλλος ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε άλλα 9 δέματα, με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στην παραπάνω περιοχή, εντοπίστηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, ιδιοκτησίας του 25χρονου, στο οποίο επρόκειτο να επιβιβάσει τη μοτοσικλέτα και τις ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (tazer) μία συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος με νάιλον σακούλες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Συνολικά κατασχέθηκαν: -18- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -9- κιλών και 340 γραμμαρίων, δίκυκλη μοτοσικλέτα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (tazer), συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος με νάιλον σακούλες, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (470) ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Διαβάστε ακόμη:

Τζόκερ: Η μπηχτή για τον υπερτυχερό των 5.500.000 ευρώ – Πήρε φωτιά το Κορδελιό – video

Πάτρα: Έφυγε με δυο βαλίτσες από την Ελλάδα και κατέκτησε την κορυφή [pics]

Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι έμεινε έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα – Σοκάρει η ανατριχιαστική υπόθεση!

Βόλος: Ο ταξιτζής δεν στάθηκε τυχερός όπως πίστευε αρχικά – Η κούρσα από την Αθήνα δεν ήταν σαν τις άλλες!

Λάρισα: Ο Λαζόπουλος ετοιμάζει το επόμενο βήμα – «Γι’ αυτό δεν κόβω το μουστάκι μου»!

Ιόνιο: Έτσι αλλάζει το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά» – Οργασμός εργασιών στο εσωτερικό του – video

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις