Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλία: Οι πόζες της νεαρής δικηγόρου και το στέμμα που την έκανε διάσημη [pics]

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Οι φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαγεωργίου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η ίδια προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους…

Στις 20 Νοεμβρίου έλαβε χώρα ο 3ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς στο Μουζάκι Palace & Spa στην Καρδίτσα όπου πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τη βραδιά και ενθάρρυνε με το χειροκρότημά του τις 12 υποψήφιες φιναλίστ. Σταρ Θεσσαλία 2016 αναδείχθηκε η 23χρονη καλλονή Ειρήνη Παπαγεωργίου από τα Τρίκαλα απόφοιτη Νομικής Σχολής Αθηνών. Η Ειρήνη Παπαγεωργίου γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στα Τρίκαλα. Κόρη του γνωστού χοροδιδασκάλου Θανάση Παπαγεωργίου και της αντιδημάρχου Τρικκαίων Ντίνας Δήμα, ανέπτυξε από μικρή το δικό της βηματισμό. Πέτυχε την εισαγωγή της στη Νομική Σχολή Αθηνών απ’ όπου και έλαβε μόλις πριν μερικούς μήνες το πτυχίο της.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Και στη Νομική ξεχώρισε για το δυναμικό της ταπεραμέντο. Δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ και μάλιστα εκπροσώπησε τους φοιτητές της Σχολής σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το μόντελινγκ της άρεσε ανέκαθεν και θέλει να ασχοληθεί παράλληλα με την επιστήμη της. Εξάλλου ήδη ετοιμάζεται για το Μεταπτυχιακό της στα Νομικά, καθώς φιλοδοξεί να γίνει μια πολύ καλή δικηγόρος.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκε Star Thessaly στον πανθεσσαλικό διαγωνισμό που διεξήχθη, ενώ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Ταϊβάν!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Πηγή: taxydromos.gr, trikalavoice.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε