Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανατροπή για την οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο! Δεν αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του δράστη για προβλήματα υγείας της συζύγου του

Ανατροπή για την οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο! Δεν αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του δράστη για προβλήματα υγείας της συζύγου του
ΦΩΤΟ από το myvolos

Το κακό έγινε τα ξημερώματα στη Ν. Δημητριάδα, τον τον 80χρονο να φέρεται να σκότωσε με τα ίδια τα χέρια του την 72χρονη σύζυγό του, την ώρα που κοιμόταν και να πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει.

Η τραγωδία άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 03.00 τα ξημερώματα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο 80χρονος δήλωσε στην Ασφάλεια ότι με τη σύζυγό του προγραμμάτιζαν από καιρό να αυτοκτονήσουν μαζί, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, από τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα η Αστυνομία, δεν προκύπτει ότι είχε γίνει απόπειρα στο παρελθόν, ούτε και η άτυχη 72χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας σε τέτοιο στάδιο που να αναζητά λύτρωση, όπως υποστήριξε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της.

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, αποφάσισε να της αφαιρέσει τη ζωή, ενώ εκείνη κοιμόταν. Με τα χέρια του, φέρεται να της έκλεισε το στόμα και τη μύτη και μετά από λίγο η άτυχη 72χρονη κατέληξε από ασφυξία. Μόλις τελείωσε την εγκληματική του ενέργεια, ο 80χρονος κάθισε και έγραψε σημείωμα ότι αυτοκτόνησαν για να λυτρωθούν.

Γύρω στις 7 το πρωί τηλεφώνησε στον κουνιάδο του στον Ριζόμυλο και του είπε: «Η αδελφή σου είναι νεκρή στο σπίτι. Έχω τα κλειδιά έξω από την πόρτα». Μετά από 20 λεπτά ο 80χρονος επικοινώνησε πάλι στο κινητό με τον κουνιάδο του και τον ενημέρωσε πως βρίσκεται έξω από το Νοσοκομείο Βόλου.

Πράγματι, λίγο αργότερα, ο 80χρονος εμφανίστηκε στα επείγοντα έχοντας καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα χαπιών από την εγκεκριμένη ποσότητα που έπαιρνε για διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε λόγω ηλικίας. Οι ιατροί προχώρησαν άμεσα σε ανάνηψη, καθώς ο 80χρονος βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και τον επανέφεραν με πλύσεις στομάχου.

Αργότερα, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ομολόγησε στους αστυνομικούς όλες τις πράξεις του, αναφέροντας πως λύτρωσε την βαριά ασθενή σύζυγό του και ο ίδιος ήθελε να πεθάνει καθώς πάσχει από σοβαρές ασθένειες. Ανέφερε, σύμφωνα με την Αστυνομία, πως είχαν συμφωνήσει με τη σύζυγό του να αυτοκτονήσουν μαζί και χθες, μετά τη δολοφονία της, επιχείρησε και ο ίδιος να βάλει τέλος στη ζωή του…

Πάντως, όπως διαβάζουμε στο magnesianews, ο 80χρονος άνδρας είχε διάφορες έμμονες ιδέες για παθήσεις σχετικά με την υγεία του.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον “Ταχυδρόμο” είχε δύο παιδιά τα οποία διαμένουν στο εξωτερικό.

Πηγή: myvolos.net, taxydromos, magnesianews

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις