Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Έφτιαξαν εργαστήριο για κάνναβη μέσα σε διαμέρισμα [pics]

κανναβη
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντοπίστηκε χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σε διαμέρισμα της πόλης της Λάρισας.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα βρέθηκε το εργαστήριο που ήταν κατάλληλα εξοπλισμένο ώστε να εξασφαλίζονται ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων. Συνελήφθησαν τέσσερις άνθρωποι ηλικίας από 23 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Στο χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, από τα οποία συλλέχθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους τουλάχιστον 6 κιλών και νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης.

Επίσης, κατασχέθηκε ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια κάνναβης και συγκεκριμένα μια τουρμπίνα και φίλτρο αέρος, συστήματα εξαερισμού και ημιαυτόματου ποτίσματος, λάμπες και φώτα θερμάνσεως, αεραγωγοί, ηλεκτρικά όργανα μέτρησης υγρασίας-θερμοκρασίας, θερμομονωτικός μουσαμάς, μετασχηματιστές, γλάστρες κλπ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις