Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάνα εκδίδει την κόρη της σε νησί των Σποράδων! Εξοργιστική καταγγελία

Μάνα εκδίδει την κόρη της σε νησί των Σποράδων! Εξοργιστική καταγγελία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, η μητέρα εκδίδει την 18χρονη κόρη της! Χθες η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι καταγγελίες ισχύουν.

Πρόκειται για μια επώνυμη αλλά και μια ανώνυμη καταγγελία, που έγιναν έγιναν λίγο πριν τις γιορτές σε αστυνομικό τμήμα νησιού. Σύμφωνα με αυτές, η Ελληνίδα μητέρα, εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18 ετών κόρη της, τους τελευταίους μήνες.

Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα μένει μαζί με τους γονείς της σε νησί των Σποράδων. Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται.

Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην κοινωνία του νησιού, με το φερόμενο ως αδίκημα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για την μητέρα του κοριτσιού.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη.

Πηγή: magnesianews

 

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις