Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ορκίστηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης

Ορκίστηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης
ΦΩΤΟ από το onlarissa

Ορκίστηκε σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και το νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ο κ. Καλογιάννης στην ομιλία του σημείωσε ότι «δημιουργούμε μια πόλη που θα ισχυροποιείται συνεχώς ώστε να γίνει πρώτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης, που στηρίζει τους αδύναμους, που προωθεί την επιχειρηματικότητα, που εμπεδώνει το συναίσθημα της ασφάλειας, βελτιώνει τους ορίζοντες μας με την πολιτιστική δράση και μας κάνει να εκτιμούμε την αξία της ζωής και της άμιλλας μέσα από ένα ισχυρό αθλητικό κίνημα, με σύγχρονες υποδομές».

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων είπε ότι «οι Λαρισαίοι ζήτησαν από εμάς να συνεχίσουμε το έργο και την υλοποίηση του προγράμματισμού μας», ενώ ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Καλογιάννης σχετικά με την τουριστική προοπτική της πόλης λέγοντας ότι «η Λάρισα πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός με τη λειτουργία του Αρχαίου Θεάτρου», ενώ μιλώντας με την δυνατότητα συνεννόησης με τις άλλες παρατάξεις είπε πως «στο όραμα μας, μπορούν οι εφικτές προγραμματικές προτάσεις των παρατάξεων που διατυπώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο να “κουμπώσουν” και να εμπλουτίσουν το δικό μας πρόγραμμα και όραμα».

«Έχουμε ανοιχτά αυτιά προς κάθε κατεύθυνση, όταν οι προτάσεις αυτές είναι τεκμηριωμένες, διατυπώνονται με ευθύνη, με δημοκρατικό ήθος και ύφος. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως μόνο με την ενότητα της πόλης, μπορούμε να φτάσουμε πιο γρήγορα στο στόχο μας. Με ενότητα και συνεργασία θα ξεπεράσουμε πιο εύκολα τα προβλήματα. Αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι και σ΄αυτή τη θητεία θα λειτουργήσω ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις