Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ψάχνουν τον άνδρα που χειριζόταν το παιχνίδι του λούνα παρκ

Ψάχνουν τον άνδρα που χειριζόταν το παιχνίδι του λούνα παρκ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελεύθερη αφέθηκε η 73χρονη ιδιοκτήτρια…

Με ένα 14χρονο κορίτσι να έχει χάσει τη ζωή του, πέφτοντας από παιχνίδι του λούνα παρκ στον Αλμυρό και με τον πατέρα της μικρής να χαροπαλεύει στην Εντατική καθώς μετά την τραγωδία “ράγισε” η καρδιά του, η ιδιοκτήτρια του μοιραίου λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews, η 73χρονη αφέθηκε ελεύθερη από την εισαγγελέα υπηρεσίας το μεσημέρι, καθώς η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρκτική που θα παραγγελθεί από την Εισαγγελία.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού (καθώς ο Έλληνας που συνήθως το χειριζόταν απουσίασε για να στήσει άλλο λούνα παρκ), μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία να συλληφθεί.

Η γυναίκα ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του λούνα παρκ, που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της και αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία που συντάραξε την περιοχή να συνεχιστεί.

Ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από το χώρο που έχασε τη ζωή της η άτυχη μαθήτρια.

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις