Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μαγνησία

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μαγνησία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά περίπου 200 γραμμάρια κάνναβης και εννέα δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν στο Βόλο, στη Λάρισα και στα Τρίκαλα, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνελήφθη ένας 62χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και στην αυλή του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 16,73 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα μείγματος κάνναβης και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, βάρους 60 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 25 και 30 εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία ξεεριζώθηκαν.

Το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνελήφθη ένας 32χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε στην αυλή του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν μέσα σε τροχόσπιτο και κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 25 εκατοστών το καθένα, τα οποία ξεριζώθηκαν.

Το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, συνελήφθη 42χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και στην αυλή του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητα κάνναβης, βάρους 91 γραμμαρίων, μία ζυγαριά και τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστά, τα οποία ξεριζώθηκαν.

Το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, συνελήφθη 20χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 88,6 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Πηγή: e-volos

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις