Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Έρευνες για την αγνοουμένη Μαριάννα Κοντούλη στην περιοχή Αμαλιάπολης

Βόλος: Έρευνες για την αγνοουμένη Μαριάννα Κοντούλη στην περιοχή Αμαλιάπολης

Επιχείρηση για την αγνοουμένη Μαριάννα Κοντούλη στην περιοχή Αμαλιάπολης γίνονται με επικεφαλής τον ανακριτή Βόλου παρουσία και του εισαγγελέα.

Η επιχείρηση έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης (18.12.2019) και συγκεκριμένα σε ξωκκλήσι που βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο, λόγω πληροφοριών, για τον εντοπισμό της εξαφανισμένης από το 2002 εύπορης ηλικιωμένης από την Αμαλιάπολη Μαριάννας-Ενριέττας Κοντούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, των ερευνών προΐσταται ο ανακριτής Βόλου, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ενώ η Αστυνομία συνδράμει στις έρευνες.

Η πληροφορία για έρευνες στην περιοχή που μετέδωσε το www.almyros.gr, επιβεβαιώνεται και πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι στοιχεία της Δικαιοσύνης και πληροφορίες οδήγησαν στο συγκεκριμένο σημείο τις έρευνες, στις οποίες συνδράμει η Αστυνομία και αφορούν την συγκεκριμένη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι η 70χρονη το 2002, μπαλαρίνα και καθηγήτρια μπαλέτου, είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς και παραμένει γρίφος μέχρι σήμερα, τι απέγινε η μεγάλη ακίνητη περιουσία της, που έφτανε τα 700 στρέμματα παραθαλάσσιας γης, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα ίχνη της 70χρονης, της εύπορης καθηγήτριας χορού, εξαφανίστηκαν το 2002. Δύο άτομα που ερωτούνταν από τους συγγενείς να μιλήσουν για το πού βρίσκεται έδιναν τηλέφωνα σε Αγγλία και αλλού. Κανένα, όμως, δεν ανήκε στην 70χρονη. Άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση είχαν εντοπιστεί από την εκπομπή «Τούνελ» και ισχυρίζονταν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε μέχρι το τέλος του 2007. Μέχρι τότε οι ίδιοι είχαν επαφή μαζί της, αλλά μετά τα ίχνη της χάθηκαν και για αυτούς.

Περίεργες» μεταβιβάσεις πολλών ακινήτων

Από το 2004 άρχισαν «περίεργες» μεταβιβάσεις πολλών ακινήτων, ιδιοκτησίας της ηλικιωμένης που αγνοείται, άρχισαν να γίνονται με υπογραφές τρίτου προσώπου από την περιοχή Αλμυρού που είναι άγνωστο τι σχέση διατηρούσε με την αγνοούμενη. Τέσσερα χρόνια μετά ως πληρεξούσιός της για την είσπραξη της σύνταξής της από τον ΟΓΑ φέρεται ότι εμφανίστηκε δικηγόρος από την Αθήνα.

Η Μαριάννα Κοντούλη ήταν μπαλαρίνα και καθηγήτρια μπαλέτου. Διατηρούσε σχολή χορού στην Κηφισιά όπου και έμενε μόνη της. Πριν χαθεί είχε απομονωθεί από συγγενείς και φίλους και είχε μετακομίσει στην Αμαλιάπολη Βόλου, στο εξοχικό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, το λάθος της φέρεται να ήταν ότι εμπιστεύτηκε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το φιλικό του περιβάλλον για τη διαχείριση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας της, που έφτανε τα 700 στρέμματα παραθαλάσσιας γης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Έπεσε μ’ αυτόν τον τρόπο στην παγίδα που της έστησαν με το πληρεξούσιο που έκανε στον επιχειρηματία, ο οποίος παρίστανε τον φίλο της. Την εμφάνιζαν τρελή και ανάπηρη και ξεπουλούσαν την περιουσία της.

Πηγή: magnesianews

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις