Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Βόλος: Μαθητής βρέθηκε λιπόθυμος από χασίς στις τουαλέτες του σχολείου!

Βόλος: Μαθητής βρέθηκε λιπόθυμος από χασίς στις τουαλέτες του σχολείου!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Παλιός μαθητής του σχολείου, που πλέον φοιτά σε γειτονική σχολή -με παρελθόν σε παρόμοιες υποθέσεις- φέρεται να είναι εκείνος, που πέρασε την ποσότητα χασίς μέσα στο σχολείο.

Την ουσία δοκίμασε μικρότερος μαθητής την ώρα του διαλείμματος στις σχολικές τουαλέτες. Εκεί βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λίγη ώρα αργότερα από τον επιστάτη του σχολείου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης, έχει επιβληθεί ομερτά γύρω από το περιστατικό σύμφωνα με το taxydromos.gr. Τελικά, έγινε γνωστό το περιστατικό για το οποίο διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε την προηγούμενη Δευτέρα σε κεντρικό Γυμνάσιο – Λύκειο του Βόλου. Όπως έγινε γνωστό, στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούσε ο νεαρός, που φέρεται να πέρασε τα ναρκωτικά. Πρόκειται για μαθητή, που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την εκπαιδευτική κοινότητα και μάλιστα πέρυσι είχε απομακρυνθεί από το σχολείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος, παρά την απομάκρυνσή του και την εγγραφή του σε γειτονική σχολή, συνέχιζε να πηγαίνει στο σχολικό συγκρότημα ως εξωσχολικός και πολλές φορές κατάφερνε να μπαίνει και μέσα ερχόμενος σε επαφή με μαθητές.

Μία από αυτές τις φορές ήταν την περασμένη Δευτέρα. Πέρασε στο σχολείο, κατευθύνθηκε στις σχολικές τουαλέτες, που σύμφωνα με καταγγελίες λειτουργούν σαν… καπνιστήρια παρά τις απαγορευτικές πινακίδες που έχουν αναρτηθεί για την απαγόρευση του καπνίσματος και εκεί φέρεται να έδωσε σε μαθητή Γυμνασίου να δοκιμάσει χασίς.

Εκείνος έφυγε, ο μαθητής όμως του Γυμνασίου, που δεν αισθανόταν καλά, παρέμεινε στον χώρο. Όταν χτύπησε το κουδούνι για την επιστροφή στην τάξη, εκείνος δεν μπορούσε να πάει. Ζαλιζόταν και έκανε εμετό. Εκεί τον βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η επιστάτρια του σχολείου και σήμανε συναγερμός. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε η ύπαρξη στον οργανισμό του ουσιών και ενημερώθηκε η Ασφάλεια.

Πηγή: taxydromos

 

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις