Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Viral το βίντεο στο TikTok με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα στην Τσιμισκή

Θεσσαλονίκη: Viral το βίντεο στο TikTok με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα στην Τσιμισκή

Το αυτοκίνητο μπαίνει και κινείται ανάποδα στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί καταγράφουν τις εικόνες και το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok γίνεται viral…

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη και την Τσιμισκή κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν συζητήσεις. Αυτοκίνητο κινείται ανάποδα και καταγράφεται. Τα εγκληματικά λάθη στους δρόμους της πόλης συνεχίζονται, με τα τροχαία για ακόμα μια χρονιά να στοιχίζουν ζωές και να οδηγούν άτομα κάθε ηλικίας, τραυματισμένα σε νοσοκομεία της πόλης. Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι συνεχείς, όμως είναι αδύνατον να προβλεφθούν συμπεριφορές όπως η παρακάτω, που αποτυπώνεται σε βίντεο του TikTok.

Κι ενώ κάποιοι πίστευαν ότι τα είχαν δει όλα στη Θεσσαλονίκη, η καθημερινότητα ήρθε να τους διαψεύσει και πάλι. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του TikTok, φαίνεται οδηγός αυτοκινήτου να πηγαίνει ανάποδα στην οδό Τσιμισκή, στη συμβολή με την οδό Κομνηνών.

Άγνωστο παραμένει αν ο οδηγός είναι ξένος ή τέλος πάντων δεν μένει στη Θεσσαλονίκη, σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς αποφεύχθηκαν τυχόν ατυχήματα και το περιστατικό έρχεται απλά να προσθέσει λίγο ακόμη γέλιο στους κατοίκους της πόλης.

@westside4_4 Αυτα μονο στην σαλονικα😂😂 #fypシ゚viral #viral #φοργιου #τσιμισκη #σαλουγκα #σαλονικα #greektiktok #φυ ♬ πρωτότυπος ήχος – maroccain_girl

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις