Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Άγαρμπο καμάκι» κατά τον 56χρονο η απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Θεσσαλονίκη

Σε… παρεξήγηση, «άγαρμπο φλερτ και άκομψο καμάκι», οφείλεται κατά την υπεράσπιση του 56χρονου κατηγορούμενου η απόπειρα αρπαγής που κατήγγειλε 16χρονο κορίτσι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο 56χρονος μετά την καταγγελία του 16χρονου κοριτσιού πως την παρενόχλησε ενώ εκείνη πήγαινε σχολείο, λέγοντάς της να την πάει εκείνος στον προορισμό της, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά η δίκη του αναβλήθηκε για αύριο (02.06.2021). Έως τότε, θα κρατηθεί.

Ο 56χρονος, που σε ερώτηση από το δικαστήριο για την επαγγελματική του ιδιότητα δήλωσε ότι είναι «καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο», ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό είναι για «παρεξήγηση». Σύμφωνα δε με τον δικηγόρο του, Απόστολο Τζαρό πρόκειται για «άγαρμπο φλερτ και άκομψο καμάκι»!

Ο κατηγορούμενος, πατέρας τεσσάρων παιδιών σύμφωνα με το GRtimes.gr είναι αντιμέτωπος με δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Για το περιστατικό που, σύμφωνα με την καταγγελία συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Νεάπολης, ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε μήνυση σε συνέχεια της οποίας έγιναν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο 56χρονος είχε καταγγελθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου για σεξουαλική παρενόχληση από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Για τα δύο αυτά παραστατικά, με εντολή εισαγγελέα διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν οι καταγγέλλουσες.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις