Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Ο σκύλος που έκανε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να χαμογελάσει

Θεσσαλονίκη – Άγιος Δημήτριος: Ο σκύλος που έκανε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να χαμογελάσει

Την παράσταση προσπάθησε να κλέψει ένας γέρικος αδέσποτος σκύλος, κατά τη διάρκεια της έπαρσης της σημαίας σήμερα το πρωί στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ακούγοντας πλήθος ανθρώπων από νωρίς το πρωί και μουσικά όργανα, ο σκύλος στάθηκε στη μέση της τελετής και ζήτησε απ’ όλους να φύγουν, φυσικά γαβγίζοντας. Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων, το τετράποδο αρνούνταν πεισματικά να αποχωρήσει, προκαλώντας χαμόγελα σε όσους βρισκόταν στο σημείο, για την επιμονή του.

Μάλιστα όσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρισκόταν πάνω στον Λευκό Πύργο για την έπαρση της σημαίας, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη, ο σκύλος γάβγιζε σε όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, περπατούσε ανάμεσα στους ένστολους και παρά τις «εκκλήσεις» κάποιων που προσπαθούσαν να τον δελεάσουν με φαγητό για να απομακρυνθεί από το σημείο, εκείνος παρέμεινε να υπερασπίζεται το «σπίτι» του με σθένος… κουταβιού, παρά την ηλικία του.

Την ώρα που η πρόεδρος αποχωρούσε μάλιστα, πέρασε δίπλα στον σκύλο, ο οποίος γάβγισε ξανά, σαν να τη χαιρετούσε. Ο ίδιος παρέμεινε εκεί μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι επίσημοι. Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις