Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αγοράκι 3,5 ετών κατάπιε λουράκι ρολογιού

Θεσσαλονίκη: Αγοράκι 3,5 ετών κατάπιε λουράκι ρολογιού

Ένα 3,5 ετών αγοράκι κατάπιε το λουράκι ενός ρολογιού στη Θεσσαλονίκη σήμερα (17.08.2022) με αποτέλεσμα να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για να σωθεί ο μικρός.

Το απόγευμα οι γονείς του παιδιού στην Θεσσαλονίκη ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, τα οποία μέσα σε λίγα λεπτά, μετέβησαν στο διαμέρισμά τους στην Καλαμαριά, όπου το αγοράκι είχε καταπιεί το λουρί ενός ρολογιού. Όταν έφτασαν οι διασώστες ο πατέρας του παιδιού με αγωνιώδεις προσπάθειες είχε καταφέρει να βγάλει το λουράκι, αλλά το οξυγόνο του μικρού είχε πέσει.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μοτοσυκλετιστών αστυνομικών και του περιπολικού που άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σε ανάρτησή του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει για το περιστατικό: «Μόλις σώθηκε μια ψυχούλα 3,5 ετών που κατάπιε ξένο σώμα…συγχαρητήρια στην αστυνομία που μας άνοιγε τους δρόμους… συγχαρητήρια στους διασώστες μας Παναγιώτη και Γιώργο πλήρωμα της μονάδας μας της Θεσσαλονίκης που πήρε εντολή από το ΕΚΑΒ… συγχαρητήρια στους γιατρούς του νοσοκομείου…μια αλυσίδα ζωής».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις