Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση από πιτ μπουλ σε περαστικό – “Η ιδιοκτήτρια με μίλησε αγγλικά και έφυγε” [pic]

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση από πιτ μπουλ σε περαστικό – “Η ιδιοκτήτρια με μίλησε αγγλικά και έφυγε” [pic]

Το κείμενο του άτυχου άντρα συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει τα τραύματα. Το πιτ μπουλ δεν ήταν αδέσποτο…

Επίθεση από πιτ μπουλ το οποίο μάλιστα δεν ήταν αδέσποτο αλλά η ιδιοκτήτριά του δεν μπόρεσε να το συγκρατήσει, καταγέλλει ότι δέχθηκε ένας κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει στην ομάδα “Θεσσαλονίκη, τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα”:

“Σήμερα στην οδό Μαρασλή με Ζουμετίκου περιοχή Μαρτίου, περπατώντας στο πεζοδρόμιο δέχτηκα επίθεση από ένα γκρι πιτ μπουλ. Η ιδιοκτήτρια του που είναι μελαχρινή, κοντή και αδύνατη δεν μπόρεσε να το κρατήσει με αποτέλεσμα να με δαγκώσει στο μηρό. Όταν της ζήτησα το λόγο, με μίλησε αγγλικά και έφυγε τρέχοντας. Δεν προκάλεσα κάτι απλά περπατούσα. Δεν οφείλουν αυτοί που έχουν τέτοια σκυλιά να τα φοράνε φίμωτρο? Η κοπέλα είχε μαζί της ακόμη ένα καφέ πιτ μπουλ χωρίς λουρί. Θέλω απλά να ενημερώσω τους κατοίκους της περιοχής να προσέχουν γιατί θεωρώ ότι το σκυλί είναι επικίνδυνο.”

Η φωτογραφία μετά την επίθεση του πιτ μπουλ

Επίθεση σκύλου και στην Κυπαρισσία

Ενα μωρό μόλις 2 ετών νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο ράτσας ροτβάϊλερ.

Το περιστατικό συνέβη στην Κυπαρισσία στη Μεσσηνία. Αγνωστο πως το μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε το παιδάκι στο μάγουλο αλλά και τον ώμο. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και το σώμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο όπου χειρούργοι επιμελήθηκαν άμεσα τα τραύματά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θεράποντες γιατροι θεωρούν ότι από θαύμα το σκυλί δεν δάγκωσε το παιδάκι στην καρωτίδα οπότε και θα είχε μοιραία κατάληξη.

Το δίχρονο παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου και λαμβάνει αγωγή για κάθε ενδεχόμενο.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις