Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με γκλοπ σε οδηγό λεωφορείου – «Του έσπασαν τη μύτη στα καλά καθούμενα»

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με γκλοπ σε οδηγό λεωφορείου – «Του έσπασαν τη μύτη στα καλά καθούμενα»

Άγρια επίθεση, από δύο άτομα, δέχτηκε το Σάββατο (18.11.2023) ένας οδηγός λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Στο δρομολόγιο IKEA-Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος οδηγός του λεωφορείου χτυπήθηκε από τους αγνώστους και κατέληξε στο νοσοκομείο, Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκα, ο οδηγός «είπε σε μια ομάδα 20 ατόμων ένα “ησυχάστε” και βρέθηκε με κάταγμα στη μύτη».  

Ο κ. Δήμκας περιγράφει στο ThessToday τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι οδηγοί στο τιμόνι, μετά και το τελευταίο περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο λεωφορείο της γραμμής 72 -εκτελεί δρομολόγιο IKEA-Μηχανιώνα- επιβιβάστηκε μια ομάδα 20 ατόμων στη στάση της Αγίας Τριάδας, ηλικίας 18-19 ετών. Έκαναν φασαρία και τότε, ο οδηγός ηλικίας περίπου 50 ετών, τους εξήγησε ότι πρέπει να κάνουν ησυχία, διότι στο όχημα βρίσκονται και άλλοι επιβάτες. Ακολούθως τους ειδοποίησε ότι θα ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία. 

Συνέπεια της παρατήρησης ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός του από δύο άτομα και εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν ακόμη και αντικείμενο. «Τον μαύρισαν στο ξύλο. Πρέπει να είχαν στην κατοχή τους γκλοπ από καουτσούκ, διότι η ζημιά είναι μεγάλη. Τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο, του άφησαν σημάδια στα μάτια, στα χέρια, ενώ του προκάλεσαν και κάταγμα στη μύτη», δηλώνει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ έλαβε και εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου και νοσηλεύτηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις