Δευτέρα, 22 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό – Διακινητής μεταναστών προκάλεσε τροχαίο αλλά δεν ξέφυγε!

Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό – Διακινητής μεταναστών προκάλεσε τροχαίο αλλά δεν ξέφυγε!

Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς…

Επεισοδιακή καταδίωξη για τη σύλληψη διακινητή μεταναστών εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός φορτηγού, αγνοώντας σήμα αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς -ευτυχώς- να υπάρξει τραυματισμός.

Αυτά συνέβησαν στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο του Σοχού, ενώ μετά τη σύγκρουση, ο καταδιωκόμενος εγκατέλειψε το όχημά του, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, αλλά τελικά συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Πρόκειται για έναν 21χρονο Μαροκινό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε 16 αλλοδαπούς, από το Ιράκ, την Παλαιστίνη και τη Συρία, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, με σκοπό να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας προηγουμένως χρηματικό ποσό σε κύκλωμα διακινητών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις