Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή Ρομά για τον έρωτα δύο νεαρών

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή Ρομά για τον έρωτα δύο νεαρών

Δεν συμφωνούσαν με το γάμο των παιδιών τους δύο οικογένειες Ρομά με αποτέλεσμα να υπάρξει άγρια συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας (18.7.2022) στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Thestival.gr, ξέσπασε άγριος καυγάς στη Θεσσαλονίκη μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά εξαιτίας του έρωτα ενός 19χρονου και μιας 18χρονης.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, η οικογένεια του 19χρονου δεν θέλει να «συμπεθεριάσει» με την οικογένεια της 18χρονης με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο σπίτι που ζει η νεαρή κοπέλα με την οικογένειά της. 

Δέκα άτομα περίπου μαζεύτηκαν κρατώντας ρόπαλα και άλλα αντικείμενα έξω από το σπίτι της οικογένειας. Οι Ρομά έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους στην αυλή του σπιτιού, ενώ η οικογένεια της κοπέλας είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι μαζί με τα ανήλικα αδέρφια της.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι δράστες αποχώρησαν και τα πνεύματα ηρέμησαν. Έξι άτομα της οικογένειας που δέχθηκε επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας για να υποβάλλουν μήνυση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις